Ζητήστε Δεύτερη Γνώμη Second Opinion

Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Νέο Φάληρο
(+30) 210 4809516 - (+30) 694 5855705
info@chissas.gr

Ο Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας είναι Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital, Επιστημονικός Συνεργάτης στο νοσοκομείο Υγεία.

Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Ειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός.

Αριστούχος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδευθείς στο St.Josef Hospital του Essen της Γερμανίας, στο Royal Liverpool and Broadgreen University Hospitals στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Physicians Regional Medical Center in Naples, Florida στις ΗΠΑ.

Επικεφαλής του Αθλητιατρικού Κέντρου ΣΕΓΑΣ.

Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ). Ιατρός της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 και του Ρίο 2016.

Πιστοποιημένος στις ΗΠΑ ως ιατρός για Ρομποτική Χειρουργική - MAKO με διεθνή ρόλο στην εκπαίδευση ιατρών στη ρομποτική ορθοπαιδική χειρουργική.

Θεωρείται ένας από τους ιδρυτές της Ρομποτικής Ορθοπαιδικής στην Ελλάδα.

Έχει πραγματοποιήσει τον μεγαλύτερο αριθμό Ρομποτικά Υποβοηθούμενων Επεμβάσεων στο Γόνατο και το Ισχίο στην Ελλάδα και έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς παγκοσμίως.

Δρ. Διονύσιος Χίσσας

Ο Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας είναι Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Ειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός. Αριστούχος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδευθείς στο St.Josef Hospital του Essen της Γερμανίας ...

 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

210 4809516
info@chissas.gr
Metropolitan Hospital
Υγεία

 Επικοινωνία