Ζητήστε Δεύτερη Γνώμη Second Opinion

Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Νέο Φάληρο
(+30) 210 4809516 - (+30) 694 5855705
info@chissas.gr

To νοσοκομείο «Metropolitan» απέκτησε το ρομπότ «ΜΑΚΟ»

Το παγκοσμίου  φήμης ρομποτικό μηχάνημα «MAKO» για εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας ορθοπεδική χειρουργική λειτουργεί από την Πέμπτη στο νοσοκομείο Metropolitan.

Το ρομπότ «MAKO» είναι μοναδικό στο είδος του και βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης παγκοσμίως.

Με τη βοήθεια του ορθοπεδικού ρομπότ μπορούν να αντιμετωπιστούν βλάβες στην άρθρωση του γόνατος έγκαιρα, πολύ πριν χρειαστεί να πραγματοποιηθεί ολική αντικατάσταση της άρθρωσης.

Σε ό,τι αφορά το ισχίο που πάσχει από αρθρίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη εκφυλιστική νόμο, πραγματοποιείται ελάχιστα επεμβατική ρομποτική αντικατάσταση με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων.

Η εταιρεία «MAKO» απένειμε στο Μetropolitan τον τιμητικό τίτλο Center of Excellence for Makoplasty, που κατέχουν ελάχιστα κέντρα παγκοσμίως λόγω του υψηλού επιπέδου του αλλά και των εξειδικευμένων γιατρών Κων. Δρετάκη, Διονυσίου Χίσσα και της χειρουργικής τους ομάδας Ε. Ευαγγέλου και Β. Ζώη.

Δρ. Διονύσιος Χίσσας

Ο Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας είναι Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Ειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός. Αριστούχος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδευθείς στο St.Josef Hospital του Essen της Γερμανίας ...

 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

210 4809516
info@chissas.gr
Metropolitan Hospital
Υγεία

 Επικοινωνία