Ζητήστε Δεύτερη Γνώμη Second Opinion

Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Νέο Φάληρο
(+30) 210 4809516 - (+30) 694 5855705
info@chissas.gr

1.000 ρομποτικές επεμβάσεις Mako

Στη ρομποτική αρθροπλαστική του γόνατος και του ισχίου, το Metropolitan Ηospital είναι πρώτο στην Ελλάδα, με το πιο εξελιγμένο σύστημα Μako στα χέρια μιας ομάδας κορυφαίων ιατρών. Η πρωτοποριακή θεραπεία προσφέρει ελάχιστη επεμβατικότητα και εξαιρετικά, μακροχρόνια αποτελέσματα.

Metropolitan: Πρώτο, με 814 ρομποτικές επεμβάσεις «Μako»

Το Metropolitan Hospital είναι το πρώτο θεραπευτήριο στην Ελλάδα που εφάρμοσε ρομποτική τεχνολογία ΜΑΚΟ για την αρθροπλαστική γόνατος και ισχίου. Η εμπειρία του φτάνει τα 5 χρόνια.

Ο Διονύσιος Χίσσας, εκπαιδευτής MAKO για την Ευρώπη

Ο κ. Δ. Χίσσας, Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Χειρουργικής του Metropolitan, είδε το σημαντικό  έργο του να αναγνωρίζεται, καθώς εκλήθη και συμμετείχε ως εκπαιδευτής στο διεθνές σεμινάριο πιστοποίησης ορθοπαιδικών χειρουργών για το ρομποτικό σύστημα ΜΑΚΟ το οποίο έγινε στο Newcastle στις 6-7 Φεβρουαρίου 2018.

73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπεδικής Χειρουργικής

Οριστική λύση εφ όρου ζωής , εκεί που η κλασική χειρουργική εμφανίζει αδυναμίες, δίνει πλέον η Ρομποτική Χειρουργική με το αναβαθμισμένο τεχνολογικά σύστημα ΜΑΚΟ στην ολική αρθροπλαστική γόνατος!

Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Ιωάννου

Οι Ολυμπιακοί αγώνες τελείωσαν και είναι ώρα να ξεκουραστώ λίγο επιβάλετε, οφείλω όμως να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ήταν πίσω απο όλη αυτή την προσπάθεια μου!!!

Πρώτος από όλους ο προπονητής μου Δημήτρης Ευθυμίου ο άνθρωπος που ανέχτηκε τα πάντα από εμένα, την τρέλα μου της στεναχώριες μου τις ανάποδες μου γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα, ο φυσιοθεραπευτής μου Δημήτρης Σκορδής

Δρ. Διονύσιος Χίσσας

Ο Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας είναι Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Ειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός. Αριστούχος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδευθείς στο St.Josef Hospital του Essen της Γερμανίας ...

 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

210 4809516
info@chissas.gr
Metropolitan Hospital
Υγεία

 Επικοινωνία