Ζητήστε Δεύτερη Γνώμη

Εθνάρχου Μακαρίου 9 & Ελ. Βενιζέλου 1, Νέο Φάληρο
(+30) 210 4809516 - (+30) 694 5855705
info@chissas.gr

73ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ορθοπεδικής Χειρουργικής

Οριστική λύση εφ όρου ζωής , εκεί που η κλασική χειρουργική εμφανίζει αδυναμίες, δίνει πλέον η Ρομποτική Χειρουργική με το αναβαθμισμένο τεχνολογικά σύστημα ΜΑΚΟ στην ολική αρθροπλαστική γόνατος!

Το «ευχαριστώ» του Κυριάκου Ιωάννου

Οι Ολυμπιακοί αγώνες τελείωσαν και είναι ώρα να ξεκουραστώ λίγο επιβάλετε, οφείλω όμως να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που ήταν πίσω απο όλη αυτή την προσπάθεια μου!!!

Πρώτος από όλους ο προπονητής μου Δημήτρης Ευθυμίου ο άνθρωπος που ανέχτηκε τα πάντα από εμένα, την τρέλα μου της στεναχώριες μου τις ανάποδες μου γιατί ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει σε εμένα, ο φυσιοθεραπευτής μου Δημήτρης Σκορδής

Επιτυχής η Επέμβαση στη Κυρία Ντόρα Μπακογιάννη

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η κατάσταση της Ντόρας Μπακογιάννη.

H Ντόρα Μπακογιάννη υπεβλήθη χθες σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπισθεί κάκωση στο χειρουργημένο γόνατό της, που επήλθε λόγω των αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων και μετακινήσεων το τελευταίο διάστημα.

Αποκλειστικά για την Ελλάδα στο Metropolitan Hospital

Από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου του 2017, το Metropolitan Ηospital υποδέχεται το αναβαθμισμένο Ρομποτικό σύστημα Γόνατος και Ισχίου ΜΑΚΟ.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Ρομποτικής Αρθροπλαστικής “The First Congress of traumatologists and orthopaedic surgeons of the Central Federal District”, που έλαβε χώρα στη Smolensk της Ρωσίας, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, έγινε ζωντανή μετάδοση Υποβοηθούμενου Χειρουργείου του Γόνατος, ΜΑΚΟ, Μερική Αρθροπλαστική, από το Metropolitan Hospital.

Δρ. Διονύσιος Χίσσας

Ο Δρ. Διονύσιος Π. Χίσσας είναι Διευθυντής του τμήματος Ρομποτικής Ορθοπαιδικής του Metropolitan Hospital. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Ειδικευμένος Ορθοπαιδικός Χειρουργός. Αριστούχος διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, μετεκπαιδευθείς στο St.Josef Hospital του Essen της Γερμανίας ...

Περισσότερα

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

210 4809516
info@chissas.gr
Metropolitan Hospital

 Επικοινωνία